ZRi zoekt collega's

24/07/2018

Werken bij ZRi.png

Ben jij recent afgestudeerd aan een Technische Universiteit richting Bouwkunde of verwant hieraan? Heb je interesse in vraagstukken omtrent bouworganisatiestrategieën en contractvormen, zoals bijvoorbeeld Design & Build en lijkt het jou leuk om na te denken over de beste manier om een advies- of uitvoeringsopdracht aan te besteden? Wil je deel uitmaken van een jong en enthousiast team? Dan zoeken we jou!

ZRi is een ervaren en ambitieus bouwadviesbureau. Wij adviseren hoe je een gebouw kunt realiseren met de hoogste kwaliteit binnen de gestelde projectkaders. Dit doen wij enerzijds op bouwtechnisch vlak (bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid), anderzijds op procesmatig vlak (aanbesteden, contracteren en projectmanagement). Onze adviseurs onderscheiden zich door hun proactieve, flexibele en pragmatische bijdrage in een projectteam. Wij communiceren op een heldere manier en realiseren samen met de opdrachtgever hét beste gebouw.

Interesse in werken bij ZRi, klik hier voor deze of andere vacatures van ZRi. Of neem rechtstreeks contact op met Katrien Viguurs. Tot horens!