ZRi

Vacature: Adviseur bouwfysica en duurzaamheid

Ben je (net) afgestudeerd in bijvoorbeeld Building Physics & Services of Building Technology aan de TU/e of TU Delft, bouwkunde aan een hogeschool of een vergelijkbare studie? Of heb je al ervaring opgedaan in dit vak en ben je op zoek naar een volgende stap in jouw loopbaan? Dan zoeken wij jou, als onze nieuwe adviseur bouwfysica en duurzaamheid.

Kern van de functie
Je adviseert bij bouwprojecten over bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid en krijgt daarbij te maken met vraagstukken op het gebied van licht, warmte, geluid, energie, brandveiligheid en ventilatie. Samen met een projectleider of technisch specialist onderzoek je de beste oplossingen. Je voert berekeningen uit en schrijft adviezen voor onze opdrachtgevers, zodat zij een gezond, comfortabel en duurzaam gebouw krijgen.
Onze opdrachten betreffen vaak maatschappelijk vastgoed, zoals onderwijsgebouwen en ziekenhuizen. Maar musea, hotels of sportcomplexen behoren ook tot onze opdrachtenportefeuille. En dan kan het om nieuwbouw- of renovatieprojecten gaan. Ook werken wij aan transformaties, de verandering bijvoorbeeld van een kantoorgebouw in een woningcomplex.

Dagelijkse praktijk
Onze adviseurs werken altijd samen aan projecten. Als adviseur bouwfysica en duurzaamheid maak je berekeningen en simulaties van verschillende scenario’s in gebouwen over onder meer nagalmtijd, brandoverslag en energieprestaties. Jij bezoekt bouwlocaties om te bekijken hoe jouw advies in de praktijk uitpakt. De resultaten leg je vast in rapporten.
Je bent regelmatig betrokken bij overleggen. Intern met collega’s om kennis uit te wisselen, extern met het ontwerpteam om oplossingen te vinden voor fysieke vraagstukken. Het ontwerpteam kan bestaan uit een architect, constructeur, installatieadviseur en een projectmanager. Doel is dat  jouw oplossing integraal onderdeel uitmaakt van het ontwerp. Het geeft een enorme boost als je na een lang proces met elkaar een mooi resultaat bereikt.
Aan het einde van een werkdag werk je de uren- en projectadministratie bij.

Doorgroeimogelijkheden
Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te verbeteren. Jij bepaalt daarbij je eigen pad. Samen bepalen we jouw ontwikkeldoelen, afhankelijk van persoonlijke interesse en ambitie. Daarbij word je begeleid door onze ontwikkelmanager.

Functie in het kort

Wie ben jij

Wie zijn wij

Wat bieden we

Interesse?
Spreekt dit jou aan, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 070 - 361 55 59.
Of neem contact op met Anika Haak. Zij vertelt je graag alles over wat je mag verwachten.

Zoeken