ZRi

Christelijk Lyceum Veenendaal

  • Christelijk Lyceum Veenendaal/Christelijk Lyceum Veenendaal (NOAHH)1.jpg
  • Christelijk Lyceum Veenendaal/Christelijk Lyceum Veenendaal (NOAHH)2.jpg
  • Christelijk Lyceum Veenendaal/Christelijk Lyceum Veenendaal (NOAHH)3.jpg

Opdrachtgever

Christelijk Lyceum Veenendaal

Architect

NOAHH bv

Diensten

Bouwfysica-Bouwtechniek
Akoestiek, Bouwfysica, Brandveiligheid

Gebouwfunctie

Projectsoort

Projectgrootte

circa 6.420 m2 bvo

Periode

2018 - heden

Medewerkers

Het Christelijk Lyceum Veenendaal is bezig met de plannen voor gedeeltelijke nieuwbouw en gedeeltelijk renovatie voor de school, waarbij men uitgaat van nieuwbouw waar het moet en renovatie waar het kan. Tussen twee bestaande (te renoveren) gebouwen wordt een verbindend gebouw toegevoegd met onder meer een centrale entree, aula met brede, multifunctionele trappen, leerpleinen en lokalen. Het gasloze gebouw wordt een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG) en voldoet aan het Programma van Eisen Frisse Scholen.

ZRi adviseert over energiezuinigheid, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid.

GERELATEERDE PROJECTEN

Legenda

Zoeken