ZRi

Bouw IKC Sint Joseph te Lisse bereikt hoogste punt

11 juli 2018

  • Hoogste punt IKC Joseph Lisse v.jpg
  • Hoogste punt IKC Joseph Lisse v2.jpg
  • Hoogste punt IKC Joseph Lisse v3.jpg

11 juli 2018

Afgelopen week bereikte het IKC Sint Joseph in Lisse het hoogste punt. Het IKC Sint Joseph is een integraal kindcentrum wat ruimte biedt aan ongeveer 360 leerlingen van de Sint Josephschool (onderdeel van Sophia Scholen) en 50 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar van SKOL Kinderopvang. In samenwerking met de gemeente Lisse, creëren de genoemde partijen een centrum waar kinderopvang, onderwijs, buitenschoolse opvang en welzijnsvoorzieningen samenkomen.

Vanaf 2013 is ZRi betrokken bij dit mooie project. Eerstens heeft ZRI samen met de opdrachtgever en de gebruikers een ruimtelijk, functioneel en technisch Programma van Eisen opgesteld. Aansluitend verzorgt ZRi het projectmanagement en zijn wij verantwoordelijk voor bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid. Vanaf de start van de bouw in maart dit jaar voeren wij tevens directie. Het ontwerp van het gebouw is gemaakt door Frencken Scholl Architecten. Andere betrokken adviseurs zijn Fore Installatie Adviseurs en Pieters Bouwtechniek. De oplevering staat gepland voor december 2018, waarna in de januari 2019 de inhuizing zal plaatsvinden.

Bent u geïnteresseerd in onze visie en aanpak op het gebied van Aanbestedingen & Contracteren en/of Projectmanagement, neem dan contact op met Arnold Groeneveld. Meer interesse in Bouwfysica, Akoestiek en Brandveiligheid, neem dan contact op met Hans van Zanten.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken