ZRi

Werken bij ZRi

Wij zijn een bouwadviesbureau met meerdere disciplines onder één dak. Dagelijks werken wij vanuit onze vestiging in Den Haag met een groep van ruim twintig jonge en gedreven collega’s aan toonaangevende bouwprojecten in Nederland. Dit doen wij voor een breed scala aan opdrachtgevers binnen onder andere de zorg, publieke sector, woningbouw, utiliteitsbouw en onderwijs. Wij adviseren zowel in het bouwproces als over de bouwtechniek. Dit doen wij met veel enthousiasme, betrokkenheid en kwaliteitsgerichtheid. 

Buiten werktijd vinden er bij ons ook voldoende activiteiten plaats. Op vrijdagmiddag borrelen we met elkaar, in de zomer BBQ’en we aan het strand, in de winter is het skiweekend en er worden leuke teamuitjes en interessante projectbezoeken georganiseerd.  

ZRi is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers ter versterking van het team! Meer informatie over actuele vacatures staat hieronder.

Wij geven afstudeerders en stagiaires de mogelijkheid om ervaring op te doen met een afstudeerplek of stageplek bij ons bedrijf.

20240612-TEAMFOTO_klein

Zoeken