ZRi

Vacature: Adviseur aanbesteden en contracteren

Jij wordt een adviseur aanbesteden en contracteren bouw. Ben jij (net) afgestudeerd aan een technische universiteit, bijvoorbeeld TU Delft, richting Management in the Build Environment of TU Eindhoven, richting Construction Management and Engineering, of een vergelijkbare studie? Vind je aanbesteden en contracteren leuk? Misschien heb jij al werkervaring opgedaan in het vak? Jij bent communicatief sterk, toont initiatief en weet taken af te ronden? Wil jij samen met de opdrachtgever de juiste partij vinden voor zijn bouwproject? Wil jij samenwerken met opdrachtgevers als de Rijksuniversiteit Groningen, het Radboudumc of Gemeente Den Haag? Dan moet je zeker even verder lezen!

Wij zijn een ervaren en ambitieus adviesbureau voor Aanbesteden & Contracteren, Bouwfysica & Bouwtechniek en Bouwmanagement. Wij zijn enthousiaste, betrokken en kwaliteitsgerichte adviseurs en realiseren gebouwen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij werken aan een grote verscheidenheid aan projecten veelal in het maatschappelijk vastgoed.

Jij werkt in teams aan projecten en ontwikkelt je vaardigheden “on the job”. Bij ons ben jíj de baas over jouw eigen carrière-pad. Eerst laten we je verder kennismaken met alle facetten van het vak. Je adviseert samen met een ervaren collega over de te kiezen contractvorm, de bijbehorende aanbestedingsstrategie, je begeleidt de aanbesteding, schrijft de aanbestedingsstukken, beoordeelt aanmeldingen en inschrijvingen en overlegt met je opdrachtgever. Daarna geven we je de mogelijkheid om te groeien in de richting waarvan jij enthousiast wordt om zo het beste uit jezelf te halen.

Wij werken hard en met veel plezier in een team van 20 jonge en gedreven collega’s in een informele sfeer. Naast het werk drinken we graag een drankje met elkaar, hebben een BBQ in de zomer, gaan op wintersport, hebben diverse teamuitjes en bezoeken projecten. Hierdoor voel je je snel bij ons thuis.

We hanteren een marktconform salaris met een bonus in het vooruitzicht en hebben een goede pensioenregeling. Je krijgt 30 vakantiedagen, bij een 40-urige werkweek.

Interesse? Spreekt dit jou allemaal aan, dan nodigen wij je graag uit voor een goed gesprek. Stuur jouw motivatie en CV naar Arnold Groeneveld of neem contact op via 070-361 55 59.

Zoeken