ZRi

Vacature: Adviseur bouwfysica en duurzaamheid

Jij wordt een adviseur bouwfysica en duurzaamheid. Ben jij (net) afgestudeerd in bijvoorbeeld Building Technology of Building Physics & Services of heb je al werkervaring opgedaan in dit vak? Ben jij communicatief sterk, toon je initiatief en weet jij taken af te ronden? Wil jij samen met ons bijdragen aan een gebouw dat gezond, comfortabel en duurzaam is? Wil jij adviseren bij projecten zoals het aquarium in Artis, European Patent Office, ROC Mondriaan of Hertzberger Park? Dan moet je zeker even verder lezen!

Wij zijn een ervaren en ambitieus adviesbureau voor Bouwfysica & Bouwtechniek, Aanbesteden & Contracteren en Bouwmanagement. Wij zijn enthousiaste, betrokken en kwaliteitsgerichte adviseurs en realiseren gebouwen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij werken aan een grote verscheidenheid aan projecten binnen onderwijs, sport & ontspanning, werken, wonen en zorg.

Jij werkt in teams aan projecten en ontwikkelt je vaardigheden “on the job”. Bij ons ben jíj de baas over jouw eigen carrière-pad. Eerst laten we je verder kennismaken met alle facetten van het vak. Jij maakt berekeningen, voert metingen uit, schrijft rapporten en gaat mee naar overleggen. Daarna geven we je de mogelijkheid om te groeien in de richting waar jij enthousiast van wordt om zo het beste uit jezelf te halen.

Wij werken hard en met veel plezier in een team van 20 jonge en gedreven collega’s binnen een informele sfeer. Naast het werk drinken we graag een drankje met elkaar, hebben een BBQ in de zomer, gaan op wintersport en op teamuitjes en bezoeken projecten. Hierdoor voel je je snel bij ons thuis.

We hanteren een marktconform salaris met een bonus in het vooruitzicht en hebben een goede pensioenregeling. Je krijgt 30 vakantiedagen, bij een 40-urige werkweek.

Interesse? Spreekt dit jou allemaal aan, dan nodigen wij je graag uit voor een goed gesprek. Stuur jouw motivatie en CV naar Anika Haak of neem contact op via 070-361 55 59.

Zoeken