ZRi

Wil jij stage lopen of afstuderen bij ZRi?

ZRi (van Zanten Raadgevende ingenieurs) is een veelzijdig bouwadviesbureau. Met een jong team van ruim twintig gedreven medewerkers adviseren wij over bouwproces en bouw-techniek. Studeer je Bouwkunde (Management in the Built Environment, Building Technology of Architecture) of Civiele Techniek (Construction Management and Engineering) aan een technische universiteit? Neem dan contact met ons op voor een stage- of afstudeerplek.

ZRi richt zich op het bouwproces (Aanbesteden & Contracteren en Bouwmanagement) en de bouwtechniek (Bouwfysica & Bouwtechniek). Wij adviseren zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in de bouw Daardoor kennen wij de belangen van beide partijen en kunnen wij ons advies daarop afstemmen.

Wil jij ervaring opdoen bij ons bedrijf in Den Haag? Stuur dan direct een e-mail naar Anika Haak of bel 070 - 361 55 59. Uiteraard kun jij een eigen voorstel doen voor stage-/afstudeeronderwerpen, maar wij beschikken zelf ook over voldoende ideeën. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Zoeken