ZRi

Vacature: Junior projectleider bouwfysica en duurzaamheid

Heb jij inmiddels 2 tot 3 jaar ervaring opgedaan als adviseur bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid? Wil jij daarin doorgroeien tot een zelfstandig projectleider? Dan zoeken wij jou, als junior projectleider!

Kern van je functie
In jouw rol als junior projectleider adviseer jij in bouwprojecten over bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid. Daarbij krijg je te maken met vraagstukken op het gebied van licht, warmte, geluid, energie, brandveiligheid en ventilatie. De meest duurzame oplossing vinden is daarbij een extra uitdaging. Jij zorgt voor een advies, waarin al die aspecten samenkomen.
Als junior projectleider ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, planning, financiën en de inhoudelijke kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Je voert de meeste berekeningen niet zelf uit, daarvoor word je ondersteund door één van onze projectmedewerkers of technische specialisten. Deze medewerkers stuur jij aan.
Het is dus een veelzijdige functie waarbij alle aspecten van bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid aan bod komen!

Dagelijkse praktijk
Als junior projectleider heb je meerdere projecten onder je hoede en weet je deze goed te prioriteren. Daarvoor start je de werkweek met het inventariseren van knelpunten bij de projectmedewerkers. In het planningsoverleg met de andere projectleiders bepalen jullie aan welke projecten de projectmedewerkers en technisch specialisten deze week gaan werken. Na het afronden van dit overleg geef je een terugkoppeling aan de projectmedewerkers en technisch specialisten en stem je af welke werkzaamheden deze week uitgevoerd moeten worden.
Een doorsnee werkdag bestaat voor jou bijvoorbeeld uit contact met opdrachtgevers, architecten en installatieadviseurs voor het beantwoorden van vragen of het geven van adviezen. Je bezoekt een opdrachtgever, je zet vragen uit bij medewerkers, maakt een offerte of een presentatie of redigeert een rapport. Je werkdag eindigt met het bijwerken van de uren- en projectadministratie.

Doorgroeimogelijkheden
Als junior projectleider is het uiteraard de bedoeling dat je doorgroeit naar de rol van projectleider. Afhankelijk van jouw ambitie en inzet verwachten wij dit binnen 2 à 3 jaar. Als junior projectleider werk je zelfstandig aan kleinere en minder complexe projecten. Hiermee kun je je eigen netwerk opbouwen en zo uitgroeien tot projectleider.
Binnen ZRi word je begeleid door onze ontwikkelmanager. Jaarlijks bepaal je in overleg met de ontwikkelmanager je doelen. Gedurende het jaar bespreken jullie regelmatig de stand van zaken en welke ondersteuning je eventueel nodig hebt. Vakinhoudelijke verdieping en persoonlijke ontwikkeling leer je van collega’s en je kunt cursussen volgen.

Functie  in het kort

Wie ben jij        

Wie zijn wij

Wat bieden we

Interesse?
Spreekt dit jou aan, dan nodigen wij je graag uit voor een leuk gesprek. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 070 - 361 55 59.
Of neem contact op met Anika Haak. Zij vertelt je graag alles over wat je mag verwachten.

Zoeken