ZRi

Vacature: Junior projectleider bouwfysica en duurzaamheid

Heb jij al enige ervaring opgedaan als adviseur bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid? Wil jij daarin doorgroeien tot een zelfstandig projectleider? Dan zoeken wij jou, als onze nieuwe junior projectleider!

Kern van je functie
In jouw rol als junior projectleider adviseer jij in bouwprojecten over bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid. Daarbij krijg je te maken met (complexe) vraagstukken op het gebied van licht, warmte, geluid, energie, brandveiligheid en ventilatie. Jij zorgt voor een integraal advies, waarin al die aspecten samenkomen.
Als junior projectleider ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, planning, financiën en de inhoudelijke kwaliteit van de werkzaamheden. Je voert de meeste berekeningen niet zelf uit, daarvoor word je ondersteund door één van onze projectmedewerkers of technische specialisten. Wel schrijf je een deel van de rapporten en zorg je ervoor dat ons advies op de juiste manier wordt gecommuniceerd naar de opdrachtgever en/of het ontwerpteam.
Het is dus een veelzijdige functie waarbij alle aspecten van bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid aan bod komen!

Doorgroeimogelijkheden
Als junior projectleider is het uiteraard de bedoeling dat je doorgroeit naar de rol van projectleider. Afhankelijk van jouw ambitie en inzet verwachten wij dat dit binnen 2-3 jaar gebeurt. Als junior projectleider werk je zelfstandig aan kleinere en minder complexe projecten. Hiermee kun je je eigen netwerk opbouwen en zo uitgroeien tot projectleider. Je wordt hierin begeleid door de projectleiders.  

Binnen ZRi word je tevens begeleid door onze ontwikkelmanager. Jaarlijks bepaal je je doelen in overleg met de ontwikkelmanager. Gedurende het jaar bespreken jullie regelmatig de stand van zaken en welke ondersteuning je hier eventueel bij nodig hebt. Deze doelen kunnen bestaan uit vakinhoudelijke verdieping of verbreden waarvoor je een cursus volgt, maar ook interne ontwikkeling waarbij leren van collega’s centraal staat. Jij bepaalt zelf je eigen pad binnen ZRi en dus ook de snelheid van je eigen groei.

Zo ziet jouw dag eruit
Vandaag start je dag op kantoor, eerst maar eens een kop koffie of thee en bijpraten met een paar collega’s. Nadat jij op de hoogte bent van alle ins & outs, start je de computer op en check je je mailbox. Je hebt meerdere projecten onder je hoede en weet deze goed te prioriteren. Elke maandag starten we met een planningsoverleg, waarbij de projectleiders gezamenlijk bepalen aan welke projecten de andere medewerkers gaan werken. Na het afronden van dit overleg bespreek je de belangrijkste werkzaamheden die moeten gebeuren met de projectmedewerkers die dit voor jou gaan uitvoeren.

Terug naar de orde van de dag, vorige week heb je contact gehad met de architect en de constructeur van een project waarbij je nog een aantal zaken moet uitwerken. Je werkt dat uit en stemt dat telefonische af met de architect. Daarna is het alweer tijd voor de gezamenlijke lunch met collega’s. Deze middag heb je een afspraak gepland met één van je opdrachtgevers. Daarna krijg je nog een terugkoppeling van een collega op één van de vragen die je had gesteld. Fijn, nu kun je je opdrachtgever laten weten dat de gewenste wijziging in het ontwerp akkoord is. Aan het einde van de dag ben je op tijd klaar met je werkzaamheden en werk jij jouw uren- en de projectadministratie bij. Op vrijdag sluiten we de week graag gezamenlijk af en drinken een paar drankjes in de kroeg op de hoek van het kantoor. Voldaan begin je aan het weekend om weer op te laden voor volgende week!

Samenvattend

Wie ben jij        

Wie zijn wij

Ons DNA

Interesse?
Spreekt dit jou allemaal aan, dan nodigen wij je graag uit voor een leuk gesprek. Stuur jouw motivatie en CV naar Anika Haak of neem contact met ons op via telefoonnummer 070 - 361 55 59.

 

Zoeken