ZRi

Vacature: Adviseur Aanbesteden & Contracteren

Wil jij samen met de opdrachtgever de beste partij vinden voor zijn project? En daarbij innovatief zijn op gebied van duurzaamheid en circulariteit. Dan zoeken wij jou, als onze nieuwe adviseur Aanbesteden & Contracteren.

Kern van de functie
Als adviseur Aanbesteden & Contracteren ga je in gesprek met de opdrachtgever over de beste wijze waarop zijn project in de markt kan worden gezet. Je onderzoekt welke contractvorm daarbij past en adviseert over de meest geschikte aanbestedingsstrategie. Is die keuze eenmaal gemaakt, dan begeleidt jij het aanbestedingstraject. In een aanbesteding komen vraag en aanbod samen. Iedere opdrachtgever is anders, ieder project is anders en de marktomstandigheden veranderen voortdurend. Aanpak en strategie zijn dus nooit hetzelfde. De rol van adviseur is veelzijdig. In jouw werk komen kennis van de materie, inzicht in strategische overwegingen en maatschappelijke wensen en de inzet van soft-skills bij elkaar. En daarbij houd je steeds de belangen van alle betrokken partijen in het oog.

Dagelijkse praktijk
Aanbesteden & contracteren doe je niet alleen. Onze adviseurs werken samen in teams aan projecten. De werkweek begint op maandagochtend met het gezamenlijke planningsoverleg. Dat is dé plek waar wij elkaar informeren over de voortgang van aanbestedingstrajecten en de uitdagingen waar we bij die projecten tegenaanlopen.
Een doorsnee werkdag kan bestaan uit contact met meerdere opdrachtgevers, het beantwoorden van vragen, verdere uitwerking van documenten of een presentatie, samen met een ervaren collega, bij een potentiële opdrachtnemer. Het spannendst is de finale van een aanbestedingstraject. Na het openen van de digitale kluis op TenderNed wordt duidelijk hoeveel inschrijvingen er zijn, wat de inhoud daarvan is en voor welke prijs zij de opdracht willen doen. En of de aanbesteding is gelukt. De werkdag krijgt een afronding met het bijwerken van de uren- en projectadministratie.

Doorgroeimogelijkheden
Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te verbeteren. Jij bepaalt daarbij je eigen pad. Samen bepalen we jouw ontwikkeldoelen, afhankelijk van persoonlijke interesse en ambitie. Daarbij word je begeleid door onze ontwikkelmanager.

Functie in het kort

Wie ben jij

Wie zijn wij

Wat bieden we

Interesse?
Spreekt dit jou aan, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 070 - 361 55 59.
Of neem contact op met Arnold Groeneveld. Hij vertelt je graag alles over wat je mag verwachten.

Zoeken