ZRi

Jari en Jasmijn als nieuwe afstudeerder en stagiair bij ZRi

20 september 2022

  • Jari en Jasmijn2 220905.jpeg

20 september 2022

Eind augustus hebben wij weer twee nieuwe bouwkundestudenten van de Haagse Hogeschool verwelkomd binnen ZRi, namelijk Jari Fumagalli en Jasmijn Peters.

Jari gaat bij ons afstuderen op het onderwerp ‘BIM en de bouwfysicus’. Hierbij onderzoekt hij of wij in de toekomst efficiënter kunnen (gaan) werken door het inzetten van 3D-modellen. Kunnen wij bijvoorbeeld met een BIM-model efficiënter onze daglichtberekeningen uitvoeren in de verschillende fasen van het bouwproces? En aan welke voorwaarden dient het model te voldoen, zodat het ondersteunend is bij het maken van onze berekeningen? Jari gaat het komende halfjaar antwoorden proberen te geven op deze vragen en wij ondersteunen hem hier graag bij!

Jasmijn gaat tot eind januari aan de slag als stagiair. Tijdens haar stage willen we haar zoveel mogelijk laten zien wat het werk van een bouwfysicus inhoudt. Je kunt haar dus tegenkomen bij ontwerpteamoverleggen, tijdens geluidmetingen, maar ook gaat zij de nodige berekeningen maken. Hopelijk leert ze hierdoor hoe de bouw, en met name een bouwfysicus, werkt en zal ze de leuke, maar soms ook uitdagende kant zien van ons vakgebied.

Jari en Jasmijn, wij wensen jullie veel succes, maar vooral een leuk en interessant half jaar! Meer weten over stages of afstuderen bij ZRi? Of zou je graag een dagje met ons mee willen lopen? Neem dan nu contact op met Anika Haak

 

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken