ZRi

Nieuw academisch hart voor Nyenrode Business Universiteit

  • Nyenrode Business Universiteit/7104.jpg
  • Nyenrode Business Universiteit/EI02.jpg
  • Nyenrode Business Universiteit/gangzone_begane grond_01.jpg
  • Nyenrode Business Universiteit/pantry-02.jpg

Projectsoort

Projectgrootte

circa 7.700 m2 bvo

Periode

2023 - heden

Medewerkers

De campus van Nyenrode Business Universiteit op het historische landgoed aan de Vecht in Breukelen wordt vernieuwd. Nog meer dan in het verleden, streeft de universiteit naar de ontwikkeling van een  inspirerende en inclusieve academische werk- en leeromgeving die ontmoeting en samenwerking stimuleert.

Na renovatie en vernieuwing vormen het Albert Heijn-gebouw (AH-gebouw) en het De Rooij-gebouw de kern van het nieuwe academisch hart. Daar bevinden zich de lesruimten, de collegezalen, horecavoorzieningen en alle kantoorruimten. Het AH-gebouw krijgt een midlife update en het De Rooij- gebouw wordt volledig gerenoveerd. Doel is te komen tot een gevarieerd aanbod aan werk- en studieplekken, moderne collegezalen en hoogwaardige horecavoorzieningen.

Nyenrode streeft daarbij naar de realisatie van flexibele, duurzame en bijna energie-neutrale gebouwen. ZRi verzorgt het integrale projectmanagement bij de aanpak van het AH-gebouw. Het definitief ontwerp - vervaardigd door Quist Wintermans Architekten, Valstar Simonis (installatie-adviseur) en ABT (constructeur) - is inmiddels gereed.

Afbeeldingen: Quist Wintermans Architecten

GERELATEERDE PROJECTEN

Legenda

Zoeken