ZRi

Sprekers symposium ‘Visie op vastgoed’ voor ziekenhuizen en zorginstellingen

10 november 2022

  • AcvZ Logo-rood zt.jpg

10 november 2022

Voor het symposium ‘visie op vastgoed’, dat Stichting AcvZ, het Adviescentrum voor Zorghuisvesting op 25 november 2022 organiseert, zijn de sprekers bekend.

Sprekers op het symposium
We zijn verheugd dat de volgende sprekers hun visie willen toelichten op de ontwikkeling van de gebouwen en vastgoedportefeuille van hun organisaties:
-       Robert Clement, bouwdirecteur Antoni van Leeuwenhoek, vertelt hoe de omvang van het vastgoed van het ziekenhuis na jaren van groei nu aan de vooravond van krimp staat.
-       Roeland Brouns, directeur Vastgoed bij ’s Heeren Loo, licht toe wat Corporate Real Estate management voor zijn organisatie betekent en geeft zijn visie op de vastgoedontwikkeling van zijn organisatie.
-       Victor de Leeuw, partner/architect van EGM architecten, geeft zijn visie op zorgvastgoed vanuit de positie van architect, die betrokken is bij veel projecten in de zorg.
-       Adriaan van Engelen, directeur van Milieu Platform Zorgsector informeert ons over de actuele stand van zaken met betrekking tot de verduurzaming van zorgvastgoed.
-       Marc Hengstmangers, directeur van IGG Bouweconomie, schetst de ontwikkeling van de bouwkosten van de afgelopen jaren en werpt een blik in de toekomst.
-       Martin van den Berg, bestuurslid van de Stichting Adviescentrum voor Zorghuisvesting, geeft een toelichting op de meest recente bouwkostenkengetallen.

Bouwkostennota 2023 ‘visie op vastgoed’ voor ziekenhuizen en zorginstellingen
‘Visie op vastgoed’ voor ziekenhuizen en zorginstellingen is tevens het thema van de nieuwe uitgave van de Bouwkostennota 2023 van AcvZ, die tijdens het symposium gepresenteerd zal worden.

Locatie en programma
Het symposium vindt van 10:00-14:00 uur plaats in de voormalige kapel op het terrein van “Berg en Bosch” te Bilthoven.
Meer informatie over het symposium vindt u hier.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken