ZRi

Beursdag Energie & Duurzaamheid

30 april 2014

  • Dome-X logo.jpg

30 april 2014

Dome-X is een netwerk van partners uit de bouwsector dat zich richt op verschillende onderwerpen uit de vastgoedsector. Eén daarvan is Energie & Duurzaamheid. Een belangrijk onderwerp waarvoor Dome-X op iedere tweede donderdag van de maand een beursdag in Dome-X organiseert. Op de beursvloer komen vraag en aanbod op het gebied van maatschappelijk vastgoed bij elkaar om op een vrije en transparante manier te discussiëren over energie, duurzaamheid en lagere exploitatielasten. Bedrijven, overheden, scholen, kennis- en zorginstellingen gaan tijdens de beursdag in dialoog met experts in duurzaam vastgoed. Vragen over bijvoorbeeld duurzame nieuwbouw, renovatie, financiering en exploitatie worden besproken. Vervolgens wordt in alle openheid en transparantie gezamenlijk gewerkt aan oplossingen. De sfeer is open en ongedwongen; het gezamenlijk belang staat voorop. Daarnaast organiseren wij tijdens de beursdagen regelmatig interessante presentaties over het thema.


Praktische informatie
De eerstvolgende beursdag Energie & Duurzaamheid vindt plaats op donderdag 8 mei
a.s. in Dome-X in Oss (Kanaalstraat 12B, 5347KM ,Oss). We nodigen u van harte uit om tussen 09.00 en 15.00 uur met experts in gesprek te gaan. Dit kan op afspraak, waarbij u uw vragen vooraf kunt mailen naar info@dome-x.biz. U kunt ook gewoon zonder afspraak binnenlopen. Een bezoek aan de beursvloer om te praten met een expert is kosteloos. Aanmelden is gewenst en kan via info@dome-x.biz. U kunt daarbij tevens uw vragen of interesses aangeven.

 

Tot slot
De beursdag is bedoeld om vraag en aanbod op het gebied van maatschappelijk vastgoed bij elkaar te brengen op een ongedwongen manier. Uw aanwezigheid verplicht u tot niets en u wordt niet gehinderd door acquisitie-activiteiten tijdens of na de events.


Bent u geïnteresseerd maar verhinderd? Dome-X organiseert de beursvloer iedere tweede donderdag van de maand. De eerstvolgende beursvloer ná donderdag 8 mei is dus op donderdag 12 juni.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken