ZRi

Bouwkostennota 2020

14 november 2019

  • Cover 2020.jpg

Het Symposium van AcvZ vindt plaats in de Kapel van Altrecht in Zeist

14 november 2019

Op 15 november 2019 werd de Bouwkostennota 2020 uitgereikt tijdens het Symposium over Verduurzaming van Zorgvastgoed. Het Adviescentrum voor Zorghuisvesting (AcvZ) organiseerde dit evenement.

ZRi heeft als partner van AcvZ de afgelopen tijd, samen met vele anderen, hard gewerkt aan Bouwkostennota 2020, met duurzaamheid als thema. Wij zijn trots op het resultaat! De Bouwkostennota 2020 is een handreiking voor beslissers en toezichthouders in de zorg. Het bevat niet alleen kengetallen voor bouwkosten en oppervlakten in de zorgsector, maar biedt ook vanuit allerlei invalshoeken handvatten voor de verduurzaming van zorgvastgoed.

Tijdens het Symposium vertelde Anika Haak van ZRi over de Klimaatdoelstelling en de wettelijke verplichtingen die dat met zich meebrengt voor bestaand zorgvastgoed. In de Bouwkostennota 2020 heeft Martijn van Winkelen geschreven over de weg naar verduurzaming en de bijbehorende wetten en instrumenten. Met plezier hebben we bijgedragen aan deze mooie activiteiten van AcvZ.

Interesse in de Bouwkostennota 2020? Ga naar de site van AcvZ!

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken