ZRi

Brede School De Neerhof geopend

22 juni 2015

  • Opening De Neerhof.jpg

22 juni 2015

Brede School De Neerhof is officieel geopend! Afgelopen vrijdag 19 juni vond de feestelijke openingsceremonie plaats van het schoolcomplex, dat een basisschool, kinderopvang, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en een gymzaal  bevat, verdeeld over twee bouwlagen. De Brede School is gerealiseerd middels een Engineer & Build-opgave. 

Met de nieuwe Brede School wordt gezorgd voor een complex dat niet alleen diverse functies combineert, maar ook voldoet aan hoge comfort- en duurzaamheidseisen. Het binnenklimaat is bijvoorbeeld geoptimaliseerd door afgestemde ventilatie en daglichttoetreding. Interessant detail is ook de gymzaal, die zich op de tweede verdieping bevindt. ZRi heeft speciale akoestische voorzieningen aangebracht in het ontwerp om te voorkomen dat de lager gelegen ruimten geluidoverlast ondervinden door activiteiten in de gymzaal. Daarnaast hebben wij bijgedragen aan het opstellen van het programma van eisen en geadviseerd over bouwfysica en installaties.

ZRi wenst de gebruikers van Brede School De Neerhof veel plezier toe met het nieuwe gebouw. Meer informatie over het project vindt u hier.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken