ZRi

Filmpje bouwwerkzaamheden Onderwijs- en Cultuurcomplex Den Haag

17 januari 2018

  • Bouw OCC juni-dec 2017.png

17 januari 2018

In het centrum van Den Haag is bouwcombinatie Cadanz (Boele & van Eesteren en Visser & Smit Bouw) het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het realiseren. Van de werkzaamheden in de periode juni t/m december 2017 is een mooi filmpje gemaakt, dat wij graag via dit bericht met u delen.

Het gebouw komt op de plek waar het ministerie van Justitie, de Dr. Anton Philipszaal (DAPZ) en een deel van het Lucent Danstheater (LDT) stonden. In het OCC krijgen het Residentie Orkest, het Nederlands Danstheater, het Koninklijk Conservatorium en het Dans- en Muziekcentrum een modern onderkomen.

ZRi verzorgde namens de gemeente Den Haag de aanbestedingsprocedure in de vorm van een concurrentiegerichte dialoog. In zo’n dialoog komen de inschrijvers in gesprek met de gemeente en de gebruikers tot een zo goed mogelijk ontwerp binnen de gestelde randvoorwaarden. Daarnaast hebben wij het prestatiecontract voor het onderhoud gedurende 25 jaar opgesteld en ondersteunen wij de gemeente Den Haag op het gebied van het project- en contractmanagement.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken