ZRi

Kindercampus Joseph te Lisse opgeleverd

18 december 2018

  • Kindercampus Joseph1.png
  • Kindercampus Joseph2.png
  • Kindercampus Joseph3.png
  • Kindercampus Joseph4.png

18 december 2018

Vrijdag 13 december jl. is Kindercampus Joseph te Lisse opgeleverd. Kindercampus Joseph is een integraal kindcentrum wat ruimte biedt aan ongeveer 360 leerlingen van de Sint Josephschool (onderdeel van Sophia Scholen) en 50 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar van SKOL Kinderopvang.

De oplevering werd bijgewoond door het ontwerp- en uitvoeringsteam en vertegenwoordigers van de stuurgroep en de gebruikers. Alles wordt nu voorbereid voor de verhuizing zodat op 28 januari as, de 1e schooldag kan plaatsvinden. In het voorjaar van het nieuwe jaar zal Kindercampus Joseph feestelijk worden geopend. 

Kindercampus Joseph is een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam gebouw. Er zijn zonnepanelen geplaatst op het dak en voor de koude- en warmtelevering is een gesloten bronsysteem aangebracht. Tevens wordt er geen gebruik gemaakt van gas. Mede ook door het gebruik van energiezuinige ledverlichting en onderhoudsarme kunststof kozijnen voldoet Kindercampus Joseph aan Frisse Scholen klasse B en op het gebied van energie zelfs aan Frisse Scholen klasse A!

ZRi is vanaf het begin betrokken geweest bij dit project. Wij hebben samen met de opdrachtgever en de gebruikers een ruimtelijk, functioneel en technisch Programma van Eisen opgesteld. ZRi voerde namens de Sophia Scholen en SKOL Kinderopvang het projectmanagement en trad op als adviseur bouwfysicaakoestiek en brandveiligheid

 

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken