ZRi

In oktober gestart: Evita Pronk!

25 november 2016

  • 25.ir. Evita Pronk.jpg

25 november 2016

Doen wat ik leuk vind, een motto waar ik mij zo veel mogelijk aan probeer te houden. Helemaal in gaan op een nieuwe uitdaging en het vervolgens eigen maken. Het geeft energie en houdt mij scherp. Zo ben ik ook terecht gekomen bij ZRi. 

De mensen bij ZRi staan achter wat ze doen en doen wat ze leuk vinden. Je kan ze overspoelen met vragen die ze uitgebreid en geduldig beantwoorden. Ze zetten zich volledig in, dat maakt ze goed in hun vakgebied. Daar wil ik bij horen, dat past bij mij. 

Ik ben afgestudeerd als architect aan de TU Delft. Daar heb ik voor gekozen, omdat het een mooi breed vakgebied is met een integrerend karakter en waarbij 'harde en zachte' wetenschap elkaar overlappen. Behoefte om mijn carrière als ontwerper door te zetten had ik niet. Wel wist ik dat de management kant mij aantrok en behaalde een Prince2-foundation certificering. 

Vervolgens ben ik voor mijzelf begonnen als zzp’er en heb een grote variatie aan werkervaring opgedaan van fotografie tot het maken van CAD-modellen. Een keerpunt waren opdrachten voor de gemeente Amsterdam als projectleider en consultant binnen de afdeling onderwijs. Dat wilde ik doen binnen mijn eigen vakgebied, besefte ik: de bouw- en vastgoedwereld. 

Als projectmanager en adviseur aanbesteden en contracteren binnen ZRi combineer ik mijn interesse voor techniek, enthousiasme voor bouw en vastgoed en kan ik dit delen met de mensen met wie ik werk. Samen een project neerzetten om trots op te zijn, waarbij opdrachtgevers en gebruikers centraal staan. 

Buiten werktijd sport ik graag. In mijn jeugd was ik karateka op internationaal niveau, tegenwoordig een fervent beachvolleyballer. Daarnaast spendeer ik mijn dagen samen met mijn 12 jaar oude Amerikaanse Stafford die nog (steeds) sportiever is dan ik. 

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken