ZRi

LEED Platinum voor Fugro TechCenter

26 september 2016

  • picture1.jpg

26 september 2016

ZRi feliciteert Fugro met het behalen van het LEED Platinum certificaat voor de nieuwbouw van het Fugro TechCenter te Nootdorp! 

Met veel plezier heeft ZRi een adviserende rol vervuld bij de realisatie van deze duurzaamheidsambitie. Als LEED-adviseur en LEED-commissioning team (inclusief CxA) hebben wij tijdens de ontwerpfase, realisatiefase en start van de gebruiksfase een grote bijdrage geleverd aan het verwerven van het certificaat. 

Met de nieuwbouw van het Fugro TechCenter is een efficiënte, duurzame en bedrijfsgerichte huisvesting gerealiseerd. Op de locatie Nootdorp ontwikkelt en produceert Fugro hoogwaardige technologische gereedschappen en constructies voor de wereldwijde activiteiten op het gebied van bodemonderzoek. In het gebouwencomplex van in totaal 12.000 m2 zijn werkplaatsen, laboratoria, kantoren en magazijnen aanwezig. Deze combinatie van kantoor- en industriefunctie maakt het complex uniek. Naast onze rol als adviseur duurzaamheid (LEED), trad ZRi op als adviseur installatietechniek, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid.

Opdrachtgever: Fugro Vastgoed B.V.
Architect: Hidde &
Adviseurs: JVZ Raadgevend Ingenieursburo, Saarberg Van der Scheer en Partners en Royal HaskoningDHV
Aannemers: Bouwbedrijf De Vries en Verburg, Van Galen Klimaattechniek en Schoonderbeek Installaties

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken