ZRi

MFC Heerewaarden

6 oktober 2016

  • MFC Heerewaarden.jpg

Afbeelding: nul25

6 oktober 2016

Het contract voor de integrale opdracht voor ontwerp, realisatie en onderhoud (DMB-opdracht) voor de nieuwbouw van het multifunctionele centrum in Heerewaarden is getekend! Aannemer Joh. F. Goesten & Zn. zal starten met het ontwerp, waarna in februari aanstaande de bouw van start kan gaan, in opdracht van de gemeente Kerkdriel. 

Het multifunctionele centrum in Heerewaarden zal plaats bieden aan vijf verschillende gebruikersgroepen omringd door een aantal sportvelden.

ZRi heeft in het project juridische en technische ondersteuning verleend in samenwerking met de adviseurs van nul25. Door nul25 en ZRi gezamenlijk is een integraal programma van eisen (PvE) opgesteld, waarbij ZRi het Technisch PvE voor haar rekening heeft genomen. Dat TPvE bestaat uit prestatie-eisen op zowel gebouw- als ruimteniveau. Dat integraal PvE en het door Architectenbureau Visser & Bouwman opgestelde Voorlopig Ontwerp vormen de basis voor de DBM-opdracht. Daarnaast heeft ZRi de meervoudig onderhandse aanbesteding van de DBM-opdracht begeleid, inclusief het opstellen van de proces-eisen en de (model)overeenkomst. 

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken