ZRi

Multifunctioneel centrum De Merel in gebruik genomen

26 november 2019

  • PB41_19125_MFC De Merel in gebruikgenomen_Foto 22.jpg
  • PB41_19125_MFC De Merel in gebruikgenomen_Foto 11.jpg

26 november 2019

De kinderen van Basisschool de Zeewinde in Rockanje liepen 25 november 2019 via een rode loper voor het eerst hun nieuwe school in multifunctioneel centrum De Merel binnen. In de middag namen de ouders een kijkje in dit MFC toen ze hun kinderen gingen ophalen.

Onderwijs, opvang, zorg, sport en cultuur komen in dit MFC samen. Naast de school vind je er de peuterspeelzaal, de buitenschoolse opvang en de bibliotheek. Ook zijn er zalen van verschillende omvang die gehuurd kunnen worden en plek bieden aan de culturele verenigingen. De ruime sportzaal is in twee zalen te verdelen. Dit wordt de thuisbasis van onder meer een judo-, karate-, badminton- en turnvereniging.

ZRi is van begin tot eind verantwoordelijk voor het projectmanagement en tijdens de bouw was de directievoering bij ons in handen. Wij hebben het technisch Programma van Eisen opgesteld en geadviseerd over bouwfysicaakoestiek en brandveiligheid. Het ontwerpteam, onder leiding van architect NOAHH, heeft samen met de schoolbesturen en verenigingen een mooi en functioneel gebouw ontworpen. Klictet en Constructiebureau Bogaards hebben voor het installatie- en constructieadvies gezorgd. Het gebouw is gerealiseerd door Capelse StreekbouwBBC Bouwmanagement heeft toezicht gehouden tijdens de bouw.

Hier leest u meer over het project.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken