ZRi

Nieuwe afstudeerster Cato Roodenburg

31 maart 2020

  • Cato Roodenburg.png

31 maart 2020

Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding Facility Management aan De Haagse Hogeschool. Het afgelopen halfjaar heb ik de minor Inkoop & Aanbesteden en de minor Real Estate gevolgd.  Uit interesse in mijn gevolgde minors, ben ik bij ZRi als afstudeerplek terecht gekomen. ZRi is namelijk een erg mooie combinatie van aanbesteden en vastgoed. Daarnaast sprak ZRi mij aan omdat zij opereren in een diverse omgeving. In mijn vorige stages heb ik ervaren dat een dynamische omgeving voor mij erg van belang is.

Eenmaal op gesprek bij ZRi klikte het direct en konden we gaan nadenken over het onderwerp van mijn onderzoek. We zijn uitgekomen op duurzaamheid in aanbestedingen, met de focus op circulariteit. Op dit moment is circulariteit natuurlijk een echte trend wat het heel interessant en uitdagend maakt om mee aan de slag te gaan. Ik doe specifiek onderzoek naar de vraag of circulariteit als eis opgenomen kan worden in een aanbesteding.

Inmiddels ben ik een maand bezig met het uitvoeren van mijn onderzoek bij ZRi. Ik word hierbij begeleid door Arnold Groeneveld. Arnold, maar ook al mijn andere collega’s bij ZRi, denken goed mee met mijn afstudeeronderzoek. Tot eind mei ga ik hier doorknallen en dan hoop ik in juli mijn diploma in ontvangst te mogen nemen!

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken