ZRi

Nieuwe collega Laura Franx

24 april 2019

  • ZRi-LauraFranx.jpg

24 april 2019

Al op vroege leeftijd raakte ik door het spelen van Sims, een computerspel waarin je iemands leven simuleert, geïnteresseerd in architectuur. Door het nabouwen van bestaande huizen probeerde ik altijd te achterhalen hoe een gebouw in elkaar zat. In de studie bouwkunde aan de TU Delft vond ik de perfecte combinatie van mijn interesses, mijn technische aanleg en ook creativiteit.

Gedurende mijn studie speelde duurzaamheid een zeer belangrijke rol aangezien het ontwerp van een gebouw direct impact heeft op de duurzaamheid ervan. Ik koos voor de master Building Technology zodat ik me meer kon focussen op de technische aspecten van een gebouw. Tijdens mijn afstudeeronderzoek naar de renovatie van Nederlandse jaren 60 en 70 woningen kwamen mijn interesse in bouwfysica en duurzaamheid samen in een bijna energie neutrale en gasvrije renovatie-strategie.

Na het leren van de theorie had ik de behoefte in praktijkervaring. ZRi sprak mij aan door de diversiteit in de projecten en gezelligheid binnen het bedrijf. Ik heb als adviseur bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid hier de perfecte plek gevonden om verder te leren en met gezellige collega’s te borrelen.

In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen, wandelen of zeilen. Als het slecht weer is plof ik graag op de bank met een goed boek of breng ik een bezoek aan een museum. Heel af en toe speel ik nog de nieuwste editie van de Sims.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken