ZRi

Nieuwe collega Luuk Gunnink

6 maart 2019

  • ZRi-LuukGunnink.jpg

6 maart 2019

Sinds januari versterkt Luuk Gunnink het team van ZRi als adviseur.

“Onderdeel zijn van een klein team om praktisch en pragmatisch advies te geven, dat is wat mij erg aanspreekt in werken bij ZRi”.

Van jongs af aan heb ik interesse in bouwplaatsen en -projecten en ben daarom Civiele Techniek aan de TU Delft gaan studeren. In mijn master heb ik mij gespecialiseerd in bouwtechniek en bouwfysica.

Vervolgens heb ik verschillende functies gehad in zowel de GWW- als de bouwsector. Bij een klein adviesbureau voor bouwfysica als projectmedewerker, bij een grote aannemer als werkvoorbereider en tendercoördinator en bij een groot advies- en ingenieursbureau als adviseur duurzaamheid.

Ik heb hierin van alles geleerd, maar één ding is mij steeds duidelijk geworden: Een goed advies en een overtuigend verhaal kunnen niet zonder de juiste technische onderbouwing. Dat is waarom ik heb gesolliciteerd heb bij ZRi. Om vanuit de inhoud een wezenlijke bijdrage aan het béste gebouw te leveren.

Ik woon in de bekendste en mooiste wijk van Den Haag, waar ik in mijn vrije tijd graag een steentje aan bijdraag. Ik lees graag een goed boek, om daar dan weer tijdens het hardlopen over na te denken.

Mijn eerste weken bij ZRi zijn goed bevallen. Alle reden om hier een mooi vervolg aan te geven. Ik kijk er naar uit!

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken