ZRi

Nieuwe office manager bij ZRi

19 juni 2018

19 juni 2018

Foto3

Sinds 1 juni vervult Katrien Viguurs de functie van office manager bij ZRi. ZRi zocht een spin in het web, een ontzorger, een ondersteuner en dat is nu precies een rol waar zij blij van wordt.

“Na mijn opleiding commerciële economie aan de HES Amsterdam, vervulde ik verschillende functies bij Amsterdam Rai en Jaarbeurs Utrecht waarbij communicatie een grote rol speelde. Mijn sterke punten, waarbij ik mij vol enthousiast, met grote betrokkenheid en een hoge mate van professionaliteit en kwaliteit inzet, kwamen vooral tot uiting in mijn rol als manager bedrijfsvoering bij een adviesbureau waarbij ondernemers worden begeleid in het inschrijven op aanbestedingen.

En nu een vergelijkbare rol bij ZRi. Plannen en organiseren, pragmatisch zaken aanpakken, communiceren, teamspeler en sociale vaardigheden zijn enkele van mijn sterke punten. Ik creëer graag een platform waarop anderen goed kunnen functioneren en dat is wat ik binnen ZRi ook wil doen met uiteraard het gezamenlijke doel van ZRi niet uit het oog verliezend. Verandering van spijs doet eten. Een nieuwe organisatie, mooie werkzaamheden, leuke collega’s, ik ga er voor.”

Het motto “leef, geniet en maak mooie herinneringen” heb ik hoog in het vaandel staan. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn 3 pubers, houd ik van lezen en zet ik mij graag in voor de maatschappij, of dat nu het goede doel is of bijvoorbeeld managen van een hockeyteam. Stil zitten is niet mijn ding.”

Wilt u meer weten over Katrien of heeft u interesse in “Aanbesteden en contracteren”, “Bouwfysica en bouwtechniek” en/of  “Bouwmanagement” neem dan contact met haar op.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken