ZRi

Onthulling naam nieuwbouw IKC Sint Joseph

19 november 2018

  • Onthulling naam Kindercampus Sint Joseph.png

19 november 2018

Afgelopen vrijdag 16 november werd de nieuwe naam van het IKC Sint Joseph onthuld: Kindercampus Joseph. Deze campus gaat de Sint Josephschool (onderdeel van Sophia Scholen) een kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang van SKOL Kinderopvang huisvesten. In totaal 360 leerlingen en 48 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Het gebouw staat en zowel binnen als aan het schoolplein wordt hard gewerkt om het gebouw in het voorjaar van 2019 in gebruik te kunnen nemen. Er wordt een mooi, comfortabel en energiezuinig gebouw gerealiseerd dat zowel qua ruimtegebruik, constructie als installatietechnisch toekomstbestendig is. Er wordt gebruik gemaakt van warmte-koude-opslag in de bodem en er komt een volledig elektrische klimaatbeheersing. Daarnaast biedt het constructief de mogelijkheid om in de toekomst het gebouw eventueel uit te breiden met enkele lokalen.

ZRi voert namens Sophia Scholen en SKOL Kinderopvang het projectmanagement en treedt op als bouwfysisch adviseur. Dit vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering. Dit betekent onder meer dat wij in samenspraak met de gebruikers het Programma van Eisen hebben opgesteld, maar ook middels directievoering, zorgen voor de realisatie ervan!

Wij kijken samen met de gebruikers uit naar de opening en de ingebruikname van de kindercampus dat middels een fijne en goede samenwerking tussen diverse partners tot stand is gekomen.  

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken