ZRi

Oplevering Kind en Jeugd Centrum en Multifunctionele Sportaccommodatie te Heemskerk

20 juli 2017

  • Heliomare 1.jpg
  • Heliomare 2.jpg
  • Heliomare 3.jpg
  • Heliomare 4.jpg

Beelden: ZRi

20 juli 2017

Op vrijdag 14 juli 2017 is het Kind en Jeugd Centrum (KJC) van Heliomare en de Multifunctionele Sportaccommodatie (MFS) te Heemskerk opgeleverd. ZRi feliciteert Heliomare en de gemeente Heemskerk bij dezen met dit heuglijke feit.

Het Kind en Jeugd Centrum biedt zorg, onderwijs en andere ondersteuning aan kinderen en jongeren met een beperking. Het gebouw is ontworpen door Marlies Rohmer Architects & Urbanists en vervangt de huidige zes locaties van Heliomare in Wijk aan Zee, Beverwijk en Koog aan de Zaan. Ondanks de brand in november 2016 is het gebouw tijdig gereed om in het nieuwe schooljaar in gebruik te nemen. De MFS betreft een sportfaciliteit van Gemeente Heemskerk die behalve door Heliomare ook door andere organisaties zal worden gebruikt. Het KJC en de MFS zijn gerealiseerd middels een Design, Build and Maintain (DBM) contract, waarbij het DBM-team is gecontracteerd op basis van een Voorlopig Ontwerp.

ZRi heeft in dit project het technisch programma van eisen en het ruimteboek verzorgd. Ook hebben wij het ontwerp voor installaties verzorgd (W-, E- en T-installaties). Na contractering van het DBM-team hebben wij structureel getoetst of aan vastgelegde prestatie-eisen wordt voldaan. Daarnaast hebben wij geadviseerd over de wko-installatie en is er onder onze begeleiding een maintain-contract afgesloten voor 12,5 jaar prestatiegericht onderhoud.

Lees meer over het project Kind en Jeugd Centrum (KJC) en Multifunctionele Sportaccommodatie (MFS) - Heemskerk.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken