ZRi

Oplevering MFC De Merel en BS de Zeewinde - Rockanje

29 oktober 2019

  • Nieuwbouw MFC Brede School Rockanje 1.png
  • Nieuwbouw MFC Brede School Rockanje 2.jpg
  • Nieuwbouw MFC Brede School Rockanje 3.jpg
  • Nieuwbouw MFC Brede School Rockanje 4.jpg

29 oktober 2019

Op maandag 28 oktober 2019 is het nieuwe gebouw voor MFC De Merel en BS De Zeewinde in Rockanje opgeleverd. Tijdens een feestelijke lunch vond de sleuteloverdracht plaats. Het eindresultaat mag er zeker zijn. Wij zijn hier, net als andere betrokken, dan ook zeker trots op. Het nieuwe gebouw huisvest twee scholen en ook een bibliotheek. Daarnaast zijn muziekoefenruimten en een prachtige sportzaal gerealiseerd.

ZRi is van begin tot eind verantwoordelijk voor het projectmanagement en tijdens de bouw was de directievoering bij ons in handen. Wij hebben het technisch Programma van Eisen opgesteld en geadviseerd over bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid. Het architectonisch ontwerp is gemaakt door NOAHH. Klictet en Constructiebureau Bogaards hebben voor het installatie- en constructieadvies gezorgd. Het gebouw is gerealiseerd door Capelse Streekbouw. BBC Bouwmanagement heeft toezicht gehouden tijdens de bouw.

Eerder deze maand bezocht een delegatie van de leerlingen het nieuwe gebouw. Onder de bezielende leiding van onze collega Alexander van der Pol inspecteerden zij de verschillende ruimtes. Ook zij zijn blij met het resultaat!

Op deze pagina kunt u meer lezen over het project. Mocht u benieuwd zijn wat wij kunnen betekenen voor uw bouwproject, neem dan contact met ons op.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken