ZRi

Succesvolle aanbesteding in een oververhitte markt

23 januari 2019

  • EHA_SRON_entree.jpg

23 januari 2019

Binnen planning én binnen budget is begin januari de aanbesteding voor de uitvoeringswerkzaamheden van de nieuwbouw voor SRON (Netherlands Institute for Space Research) succesvol afgerond en is de opdracht gegund aan de combinatie MedicomZes & Kuijpers Centrale Projecten. De aanbesteding betreft nieuwbouw met een grootte van 9.000 m2 bvo.

Terwijl het definitief ontwerp in volle gang is, heeft aanbesteding voor de bouw op basis van het VO plaatsgevonden. De nieuwbouw voor SRON in Leiden bevat onder meer laboratoria, cleanrooms, werkplaatsen, centrale en ondersteunende voorzieningen en kantoren.

Het ontwerpteam bestaat uit Aronsohn (projectmanagement), Ector Hoogstad Architecten (architect), Deerns Nederland (installatieadviseur), Pieter Bouwtechniek (constructeur), Peutz (bouwfysisch-, akoestisch- en brandveiligheidsadviseur), Brink Management & Advies (BIM-adviseur) en GBM Advies (adviseur beheer en onderhoud).

ZRi heeft advies gegeven betreffende de bouworganisatiestrategie en de aanbesteding van het werk, waarna wij alle documenten hebben vervaardigd. Vervolgens hebben wij de uitvoering van deze aanbesteding voor ons rekening genomen en de stuurgroep geadviseerd.

Lees hier meer over dit project.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken