ZRi

Voorlopige oplevering Sint-Gertrudiscollege Wetteren

4 maart 2016

  • Voorlopig oplevering Sint-Gertrudiscollege (CONIXRDBM) bijgesneden.jpg

4 maart 2016

Recentelijk vond de voorlopige oplevering van een gebouw van het Sint-Gertrudiscollege te Wetteren plaats. Het betreft een gebouw met op de begane grond een refter en op de verdieping een grote sportzaal. Tijdens de feestelijke gelegenheid kwamen de bij het project betrokken partijen bijeen om samen het voorlopige bouwresultaat in schouw te nemen. Wij feliciteren het Sint-Gertrudiscollege met de nieuwe huisvesting.

Het Sint-Gertrudiscollege maakt onderdeel uit van 'Scholen van Morgen', een grootschalig onderwijshuisvestingsproject van de Belgische overheid waarbij ruim tweehonderd scholen worden gebouwd of gerenoveerd in Vlaanderen. Zo wordt de Vlaamse onderwijshuisvesting opgewaardeerd naar een hoog kwaliteitsniveau waarin duurzaamheid in acht wordt genomen.

Bij de nieuwbouw van het Sint-Gertrudiscollege adviseert ZRi over bouwfysica en akoestiek, installatietechniek en duurzaamheid en energie. ZRi maakt deel uit van het basisteam dat het ontwerp opstelt, het vergunningstraject begeleidt en een prestatiebestek maakt. Na contractering van de uitvoerende en onderhoudende partijen heeft het basisteam een controlerende functie. Zo draagt ZRi haar steentje bij aan duurzame, kwalitatief hoogwaardige scholen in Vlaanderen.

Lees meer over Scholen van Morgen >

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken