ZRi

Broodje en bouwfysica voor studenten Bouwkunde

28 mei 2024

  • Tessa Kim links_klein.jpg
  • Kim en Friso_klein.jpg

28 mei 2024

Wat is de meest efficiënte manier om meer daglicht in een klaslokaal te brengen? En wat kunnen we adviseren om de geluidisolatie van een wand te verbeteren? Met deze en andere quizvragen werden studenten Bouwkunde van TU Delft tijdens een lunchlezing op dinsdag 28 mei uitgedaagd door onze adviseurs Tessa Rouwenhorst en Kim Bodde. Ook Friso Teske, één van de studenten die bij ons stage loopt, was erbij aanwezig.

“Met een quiz en aan de hand van projecten en praktijkvoorbeelden lieten we zien welke werkzaamheden op het gebied van bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid bij het ontwerpen van een gebouw aan de orde komen”, vertelt Tessa. “De studenten deden actief mee en stelden goede vragen tijdens en na de presentatie, waardoor het ook voor ons een waardevolle en levendige bijeenkomst was.”

De lunchlezing werd georganiseerd door studievereniging BouT. We danken BouT voor de gastvrijheid en de studenten voor hun enthousiasme.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij ZRi? Wij bieden een leuke en uitdagende werkplek om af te studeren of stage te lopen op het gebied van aanbesteden, contracteren, bouwfysica en bouwmanagement. Bekijk onze vacaturepagina of stuur een bericht naar Arnold Groeneveld.

Terug naar het nieuwsoverzicht >


  
  

PROJECTEN

Zoeken