ZRi

Diploma ‘Milieugeluid’ voor Jesse

2 april 2024

  • actueel/PAODipl-37 horizontaal klein.jpg
  • actueel/Uw woonsituatie uit infographic JBa.jpg

 

 

2 april 2024

Onze adviseur Jesse Bakker heeft op donderdag 28 maart de opleiding Milieugeluid succesvol afgerond met een diploma en mooi eindcijfer, een 8,5. Tijdens deze post-hbo-opleiding leerde Jesse problemen op het gebied van geluid en trillingen onderbouwd te signaleren en op te lossen met behulp van het brede scala aan meetmethoden, instrumenten, berekeningen en simulaties. Als eindopdracht heeft Jesse, in samenwerking met medestudenten, onderzocht welk effect elektrische auto’s hebben op geluidhinder ten opzichte van brandstofauto’s. De verrassende uitkomst, namelijk dat het verschil in verkeerslawaai op snel- en uitvalswegen nihil is, heeft Jesse tijdens de eindpresentatie toegelicht aan de hand van infographics.

Dankzij de leerzame en informatieve opleiding, verzorgd door PAO Techniek en Management en Stichting Kennisoverdracht Bouwfysica (SKB), heeft Jesse zijn kennis op het gebied van milieugeluid in algemene zin verdiept. Wij zijn erg trots op hem. Gefeliciteerd Jesse!

Lees ook: Groei en ontwikkeling: Jesse Bakker volgt de opleiding Milieugeluid.

Akoestisch advies nodig in uw project?
ZRi heeft meerdere akoestisch adviseurs in huis. We kunnen u in elke fase van uw project voorzien van deskundig advies. Ook weten wij alles over de wet- en regelgeving omtrent akoestiek. Wij helpen u graag! Neem contact op met Anika Haak.

Beeld foto 1: Studio Wavy

Beeld foto 2: uit infographic eindopdracht groep 1 - Elektrische auto's

Terug naar het nieuwsoverzicht >


  
  

PROJECTEN

Zoeken