ZRi

Even voorstellen, onze nieuwe stagiair Boaz van der Vijver

14 september 2023

  • id482/Boaz foto klein formaat.jpg

14 september 2023

Met veel plezier verwelkomen wij onze nieuwe stagiair Boaz van der Vijver.

Begin september 2023 is Boaz, derdejaars student Bouwkunde aan de Hogeschool Den Haag, bij ons zijn stage gestart. Boaz gaat zich met name richten op Bouwfysica & Bouwtechniek.

‘’Ik ben geïnteresseerd in natuurkunde; laat mij maar rekenen. Lekker exact. Sterkteleer, onderzoek naar de voorwaarden waaraan een constructie moet voldoen is heel belangrijk. Gebouwen mogen niet bezwijken, maar het feitelijke werk is na de bouw niet heel tastbaar. Bij ZRi ga ik me meer te verdiepen in bouwfysica en werk doen waarbij ik een bijdrage kan leveren aan goede, duurzame gebouwen in een fijne leefomgeving.”

Wij wensen Boaz veel succes en plezier tijdens zijn stage. We gaan er samen een leuke en leerzame periode van maken door hem mee te nemen in ons werk én naar interessante overleggen of bouwplaatsen!

Ben jij of ken jij iemand die een stage- of afstudeerplek zoekt op het gebied van aanbesteden, contracteren, bouwfysica of bouwmanagement? ZRi biedt tal van mogelijkheden voor studenten om zich verder te ontwikkelen. Bekijk onze vacaturepagina of stuur een berichtje naar Anika Haak!

Terug naar het nieuwsoverzicht >


  
  

PROJECTEN

Zoeken