ZRi

Hoogtepunt in Klein-Zundert

21 juni 2024

  • IMG_0383-1_klein.JPG

Beeld: gemeente Zundert

21 juni 2024

Voor de nieuwbouw van de Sint Antoniusschool in Klein-Zundert is deze maand het hoogste punt bereikt. In aanwezigheid van leerlingen, directeur Vera Martens en genodigden van de gemeente Zundert en SPOZ (Stichting Primair Onderwijs Zundert) werd de vlag gehesen. We feliciteren de school met dit feestelijke moment.

Het nieuwe, duurzame schoolgebouw wordt gebouwd op de oude plek van de school, in het hart van het dorp. Rondom het gebouw komt een openbaar, groen speelterrein waar iedereen kan spelen, bewegen en ontmoeten. Veel materialen uit de oude school, zoals hout, worden hergebruikt in de nieuwe school. 

Bij dit project geven we advies op het gebied van bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid. Het ontwerp is van Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten. Samen met HEVO, Vintis installatieadviseurs, Archimedes, aannemer VB Bouw, vdBuijsInstall, Gabriëls elektro en Buster Bouwcontrol wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwbouw. De planning is dat de kinderen en medewerkers eind 2024 hun nieuwe schoolgebouw kunnen gaan gebruiken.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht >


  
  

PROJECTEN

Zoeken