ZRi

Merel Schouten TU/e student bouwkunde én onze nieuwe stagiair

7 december 2023

  • id499/20231205_153720 voor site.jpg

7 december 2023

Met veel plezier verwelkomen wij onze nieuwe stagiair Merel Schouten.

Half november 2023 is Merel Schouten, student Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) bij ons haar stage gestart. Merel gaat zich met name richten op Bouwfysica & Bouwtechniek, om alle aspecten daarvan zoals bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid te leren kennen.

‘’Ik ben begonnen aan de studie Industrial Design, maar vond de opleiding te artistiek voor mij. Daarna ben ik met vrienden mee gaan lopen met colleges en kwam zo bij een college over bouwfysica terecht. Dat vond ik heel interessant. Ik wist niet dat dat een onderdeel van bouwkunde was. Daarom ben ik overgestapt naar bouwkunde en nu bezig met de minor Building Physics and Services. Ervaring opdoen bij ZRi past hier heel goed bij, omdat ik verschillende aspecten beter wil leren kennen. Ook om te kijken waarop ik wil afstuderen. Wellicht hier bij ZRi. Daarnaast heb ik een opdracht gekregen om een literatuurstudie te doen naar het gebruik van Cross Laminated Timber (CLT) en brandveiligheid. Aan het eind van mijn stage doe ik daar verslag van.”

Wij wensen Merel veel succes en plezier tijdens haar stage. We gaan er samen een leuke en leerzame periode van maken door haar mee te nemen in ons werk.

Ben jij of ken jij iemand die een stage- of afstudeerplek zoekt op het gebied van aanbesteden, contracteren, bouwfysica of bouwmanagement? ZRi biedt tal van mogelijkheden voor studenten om zich verder te ontwikkelen. Bekijk onze vacaturepagina of stuur een berichtje naar Anika Haak!

Terug naar het nieuwsoverzicht >


  
  

PROJECTEN

Zoeken