ZRi

Onze adviseur Arnold Groeneveld op de Bedrijvenmarkt van de HHs

24 oktober 2023

  • id491/Arnold op de HHs 231023.jpg

24 oktober 2023

Ben je een 3e of 4e jaars student en wil je meer weten, stage lopen, afstuderen of werken in het vakgebied Aanbesteden & Contracteren in de bouwwereld? Houd je van complexiteit en puzzelen wie de juiste partij is voor een opdrachtgever om een bouwproject te starten, of een stap verder in het bouwproces te begeleiden? Dan ben je bij ZRi aan het juiste adres.

‘Green smashing’ met inkoop!, de afstudeer-, stage- en bedrijvenmarkt voor inkoop, aanbesteding en contractmanagement vond maandag 23 oktober plaats bij de Haagse Hogeschool. Het event is een initiatief van de minor Inkoop & Aanbesteden van de faculteit Management en Organisatie.
Onze adviseur Arnold Groeneveld was erbij en vertelde geïnteresseerde studenten over ZRi en ons vakgebied Aanbesteden & Contracteren in de bouwwereld.

Wat doet ZRi als aanbesteder in de bouwwereld?
Opdrachtgevers van ZRi zijn bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, gemeenten en ziekenhuizen. ZRi adviseert deze opdrachtgevers bij hun projecten. Dat kan bijvoorbeeld een nieuwbouw- of renovatieproject zijn.

Het vinden van de juiste partij voor een opdracht, daar draait het om bij Aanbesteden & Contracteren. ZRi bepaalt samen met de opdrachtgever de beste aanbestedingsstrategie en begeleidt de aanbesteding van A tot Z. Duurzaamheid en circulariteit zijn onderwerpen, die wij daarin nadrukkelijk meenemen. Wij dagen de markt daarin graag uit.

Wil je meer weten? Neem contact op met Arnold Groeneveld.

Terug naar het nieuwsoverzicht >


  
  

PROJECTEN

Zoeken