ZRi

Welkom Lisa, onze nieuwe afstudeerder Vastgoedkunde

15 februari 2024

  • id505/Foto Lisa 240215 website.jpg

15 februari 2024

Lisa Bomert studeert Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Begin februari is ze begonnen aan haar afstudeeropdracht bij ZRi. Ze doet een onderzoek naar de keuze voor renovatie of nieuwbouw van scholen. Wat maakt dat scholen kiezen voor renovatie of nieuwbouw, hoe kan de keuze beter (onderbouwd) gemaakt worden en waar lopen scholen tegenaan?

In een tussenjaar na een jaar commerciële economie ontdekte ze Vastgoedkunde en daar ligt haar passie. Tijdens haar studie heeft ze al veel werkervaring opgedaan en ze kiest nu voor ZRi vanwege de aanvullende inhoudelijke kennis. Ze vindt het leuk dat ze bij ZRi veel vrijheid krijgt bij het invullen van haar afstudeeropdracht. De adviseurs bij ZRi zullen haar met hun ervaring met scholen zo goed mogelijk ondersteunen.

We wensen haar veel succes de komende tijd en zijn benieuwd naar het resultaat van haar opdracht. ZRi wil dat gaan gebruiken in haar adviezen voor scholen.

Wil je ook bij ons stage lopen of afstuderen op het gebied van aanbesteden, contracteren, bouwfysica of bouwmanagement? Bekijk onze vacature pagina of stuur een bericht naar Arnold Groeneveld

Terug naar het nieuwsoverzicht >


  
  

PROJECTEN

Zoeken