ZRi

Welkom Jorn

27 juni 2024

  • 20240614_120123 klein.jpg

27 juni 2024

Onze nieuwe collega Jorn van Wegen zocht na zijn studie Architectuur aan de TU/e meer uitdaging in de technische kant van zijn vakgebied. Die heeft hij sinds deze maand bij ons gevonden. ”Ik ging mijn sollicitatiegesprek open in”, vertelt Jorn. “Ik was op zoek naar een uitdagende functie met interessante projecten. ZRi dacht actief met mij mee hoe we mijn functie konden vormgeven met mijn achtergrond, ervaring en wensen. Dat gaf mij een goed gevoel. Daarnaast sprak de open sfeer en de mooie, lichte werkruimte me aan.”

Als projectleider zit Jorn aan tafel met de architect, de constructeur en de installateur om samen tot een nieuw ontwerp voor een gebouw te komen. “In het ontwerpteam ben ik verantwoordelijk voor de bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid. Tijdens deze overleggen stemmen we bijvoorbeeld de duurzaamheidsambities af en vervolgens is het mijn taak om gedurende het hele ontwerpproces advies te geven over deze aspecten”.

Jorn neemt zijn expertise op het gebied van stikstof mee naar ZRi. “De bouwsector is één van de grootste vervuilers ter wereld. Bij duurzaam bouwen heb je minder stikstofuitstoot. Dat kan bijvoorbeeld door inzet van elektrische graafmachines. In de toekomst komen daar hopelijk meer mogelijkheden bij. Ik wil me graag verder ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. ZRi geeft mij die ruimte en mogelijkheid.”

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij ZRi? Wij bieden een leuke en uitdagende werkplek op het gebied van aanbesteden, contracteren, bouwfysica en bouwmanagement. En je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bekijk onze vacaturepagina of stuur een bericht naar Arnold Groeneveld.

Terug naar het nieuwsoverzicht >


  
  

PROJECTEN

Zoeken