ZRi

Welkom Marilse, onze nieuwe adviseur

8 april 2024

  • actueel/Marilse 3_klein.jpg

8 april 2024

Interesse in bouwfysica kreeg onze nieuwe collega Marilse Nouws na het behalen van de bachelor Bouwkunde, die ze volgde aan de TU Delft. Tijdens haar opleiding maakte ze kennis met verschillende vakgebieden zoals architectuur, bouwtechnologie en stedenbouwkunde. Naast een mooi ontwerp van een gebouw vindt ze het ook belangrijk dat een gebouw een prettig binnenklimaat heeft en duurzaam is. En omdat er naar haar idee nog veel te verbeteren en vernieuwen valt op dat gebied koos ze na afronding van haar bachelor voor de master Building Technology. Ze leerde daar meer over de technische en innovatieve kant van bouwkunde. Als onze nieuwe adviseur bouwfysica & duurzaamheid kan ze die kennis goed gebruiken.

“Ik geef advies over bouwfysische- en duurzaamheidsvraagstukken en over akoestiek, daglicht en brandveiligheid. Het afwisselende werk vind ik leuk en de projecten zijn superinteressant”, vertelt Marilse enthousiast. “ZRi heeft een fijne kantoorruimte om te werken, heel licht en de sfeer is open en toegankelijk. Ik heb het erg naar mijn zin.” Wij zijn ook blij met Marilse. Ze heeft in korte tijd al waardevolle bijdragen geleverd aan verschillende projecten. En hoe ziet Marilse haar toekomst? “Ik kijk op dit moment nog niet ver in de toekomst. Ik wil de komende tijd vooral veel leren van de projecten en van mijn collega’s, maar ik kan me voorstellen dat ik me uiteindelijk ga specialiseren in één van de bouwfysische vakgebieden, bijvoorbeeld in duurzaamheid of brandveiligheid. Bij ZRi kan dat, je krijgt hier de mogelijkheid om een verdiepende opleiding te volgen.”

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij ZRi? Wij bieden een leuke en uitdagende werkplek op het gebied van aanbesteden, contracteren, bouwfysica en bouwmanagement. En je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bekijk onze vacaturepagina of stuur een bericht naar Arnold Groeneveld.

Terug naar het nieuwsoverzicht >


  
  

PROJECTEN

Zoeken