ZRi

Nieuwe collega Chantal Noteboom

22 april 2020

  • Chantal Noteboom 2.jpg

22 april 2020

Vanaf 1 maart versterkt Chantal Noteboom ons team als adviseur.

“Na mijn studie bouwkunde aan de Haagse Hogeschool heb ik ruim 7 jaar bij een grote aannemer gewerkt. Ik ben als werkvoorbereider begonnen, heb toen een uitstapje gemaakt naar de commercie om vervolgens projectleider te worden van de afdeling waar ik was begonnen. Ik heb hier veel geleerd en deze kennis kan ik nu goed gebruiken ‘aan de andere kant van de tafel’.
Als adviseur aanbesteden & contracteren en bouwmanagement binnen ZRi combineer ik mijn enthousiasme voor de bouw en ambitie om deze processen goed te laten verlopen. Goede communicatie met de diverse partijen vind ik een heel belangrijk en fijn onderdeel van mijn werkzaamheden.

Van een grote aannemer naar een relatief klein adviesbureau, een keuze waar ik heel blij mee ben! ZRi heeft een hecht team van mensen met heel veel kennis en loyaliteit en dat is erg belangrijk als het op goede samenwerking aankomt. Vanaf het begin af aan werk ik aan verschillende soorten projecten, gericht op bouwmanagement en op aanbesteden en contracteren. De diversiteit maakt het nog leuker en maakt me steeds enthousiaster.

Naast mijn werk ren ik zo vaak mogelijk door de duinen en ben ik sinds een paar maanden trotse moeder geworden van een dochter.”

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken