ZRi

Nieuwe collega Angela Smit

5 augustus 2020

  • Angela Smit.jpg

5 augustus 2020

Graag verwelkomen wij onze nieuwe collega Angela Smit. Angela is in juli 2020 bij ons begonnen als bouwfysica adviseur en wij stellen haar graag voor:

"Na het afronden van mijn HBO bedrijfseconomie ben ik ruim 8 jaar werkzaam geweest als planner bij een grote farmaceut. Tijdens deze periode realiseerde ik mij dat ik terug wilde naar de bouwwereld, waarin ik in ben opgegroeid als aannemersdochter. Vanaf dat moment heb ik besloten om opnieuw de schoolbanken in te gaan. Zo heb ik mijn WO Bouwkunde en sinds kort mijn Master Building Technology met Cum Laude aan de TU Delft afgerond.

Het vakgebied bouwfysica spreekt mij aan door de diversiteit, maar ook door de verschillende raakvlakken met andere disciplines. De ‘spin in het web’ functie geeft mij energie, zoals ik eerder als planner heb ervaren. De stap van een grote naar een relatief kleine organisatie heb ik bewust gemaakt. Ik ben er van overtuigd dat efficiëntie, goede samenwerking en succes hand in hand gaan. Aangezien ZRi een hecht team is en veel kennis in huis heeft, ben ik er van overtuigd dat ik hier veel kan leren en kan bijdragen aan mooie projecten. Dankzij ZRi heb ik de kans gekregen om mijn wens te vervullen als bouwfysica adviseur."

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken