ZRi

Nieuwe collega Gijsbert van Langeveld

13 augustus 2020

  • Foto Gijsbert van Langeveld.jpg

13 augustus 2020

Graag verwelkomen wij onze nieuwe collega Gijsbert van Langeveld. Vanaf juli versterkt Gijs ons team als adviseur.

"Na enkele open en warme gesprekken was ik er al snel uit. ZRi is een bureau wat bij mij past. Een bedrijf met zeer veel kennis, deskundigheid en ervaring. Tevens heerst er een ‘familiecultuur’ met veel gezamenlijke activiteiten en sociale controle. Collega’s die met passie spreken over hun vak en de overduidelijke kennis die ze meebrengen door jarenlange ervaring, is iets waar ik graag aan wil deelnemen.

De sfeer is energiek en positief. Dat ZRi zich bevindt in dezelfde straat als waar ik woon, er wekelijks een drankje gedaan wordt om de week af te sluiten en ze een jaarlijkse skivakantie organiseren – zijn hele mooie bijkomstigheden.

Binnen ZRi zal mijn focus liggen op bouwmanagement, aanbesteden & contracteren. De afgelopen jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in coördineren, teambuilding en projectmanagement. Binnen projectmanagement krijg ik energie van het in controle zijn van een project. Dit realiseer ik door verwachtingen, voortgang en gemaakte afspraken te managen met alle betrokken partijen. Ik werk nauw samen met het team, zodat ik continue weet wat er speelt. Ik heb veel contact met de opdrachtgever, zodat hij op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen en niet voor verrassingen komt te staan.

Ik ben woonachtig in Den Haag, getrouwd en heb een zoontje. Wanneer ik niet werk, breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn lieve vrouw en onze energieke zoon. Daarnaast houden wij van lekker, maar voornamelijk goed eten en drinken. Om deze kilootjes weer kwijt te raken, maak ik veel kilometers op de racefiets."

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken