ZRi

Nieuwe collega Tessa Rouwenhorst

20 oktober 2020

  • Tessa Rouwenhorst 1.jpg

20 oktober 2020

Wij hebben er weer een nieuwe collega bij! Graag verwelkomen wij onze nieuwe collega Tessa Rouwenhorst. Vanaf september versterkt Tessa ons team als bouwfysica adviseur.

"Tijdens mijn studie Bouwkunde aan de TU Delft kwam ik er al snel achter dat de technische kant in combinatie met duurzaamheid mij meer lag dan het ontwerpen. Daarom heb ik gekozen voor de master Building Technology. Naast mijn master ben ik onderdeel geweest van een studententeam waarmee we een prototype van ons voorstel om de Marconitorens in Rotterdam modulair te transformeren naar betaalbare appartementen voor starters hebben ontworpen en zelf hebben gebouwd. Met dit prototype hebben we meegedaan aan de Solar Decathlon in Hongarije waarmee we meerdere prijzen hebben gewonnen. Tijdens mijn afstuderen heb ik mij meer verdiept in de bouwfysische werking van dit prototype.

Als Adviseur Bouwfysica en Duurzaamheid kan ik mijn ambities combineren. ZRi heeft een fijne open werksfeer waardoor ik veel kansen zie om mij snel verder te kunnen ontwikkelen.

Ik woon in Delft samen met mijn vriend en kat. Ik ben graag creatief bezig met schilderen, breien of 3D printen. En ik speel vaak met vrienden een leuk bord- of kaartspel."

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken