ZRi

Nieuwe collega Kim Bodde

27 oktober 2020

  • 20201019_165652.jpg

27 oktober 2020

Met veel plezier verwelkomen wij onze nieuwe collega Kim Bodde! Vanaf september versterkt Kim ons team als bouwfysica adviseur.

"In maart 2020 heb ik de opleiding Building Physics and Services afgerond aan de Universiteit Eindhoven. Mijn pas gepensioneerde vader en ik wilden meer van de wereld ontdekken en samen op reis, maar de onzekerheid die het coronavirus met zich meebracht leidde tot cancelling van deze plannen. Een bijzondere periode zonder verplichtingen volgde, waarin ik de tijd heb genomen om stil te staan bij wat ik wil. Als adviseur deel uit mogen maken van de ZRi familie voelt voor mij als een heel goede weloverwogen start van mijn werkzame leven. De kans krijgen om kennis en ervaring te mogen opdoen in een enthousiast en dynamisch team van vakmensen, heeft er toegeleid om voor ZRi te kiezen.

Ik ben geboren en getogen in Twente, heb gestudeerd in Eindhoven ben onlangs verhuisd naar Den Haag. Het ontdekken van de stad (niet winkelen!) is voor mij fijne ontspanning naast mijn werk. Ook doe ik graag aan sport en lees af en toe een boek. Ik heb in mijn vrije tijd altijd veel gevolleybald en zit er dan ook over te denken om me aan te sluiten bij de lokale volleybalvereniging!

Met mijn leergierigheid en enthousiasme hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en we gaan er wat moois van maken!"

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken