ZRi

Hoogste punt nieuwe hoofdgebouw Radboudumc!

20 november 2020

  • Radboudumc 1.jpg
  • Radboudumc.jpg

20 november 2020

Op 17 november 2020 is het hoogste punt van het nieuwe hoofdgebouw (voorheen ‘gebouw S’) van Radboudumc bereikt. Anderhalf jaar na de start is die mooie mijlpaal gehaald. Een mooie prestatie.

ZRi heeft Radboudumc geadviseerd bij de aanbesteding van dit mooie werk. En bij een bijzonder gebouw hoort ook een bijzondere aanbestedingsprocedure. In nauw overleg met de Radboudumc, het ontwerpteam (bestaande uit EGM architecten, Deerns, Aronsohn, Peutz, Suzanne Holtz Studio, DGMR en ptg advies) en Van Doorne is door ZRi een aanbestedingsstrategie ontwikkeld. De integrale uitvoeringsopdracht is aanbesteed met een ‘mededingingsprocedure met voorafgaande aankondiging’. Dat is een procedure die weinig wordt toegepast, maar wel diverse voordelen biedt. Zo geeft de procedure volop ruimte voor interactie. Over het belang daarvan schreven wij al eerder, zie Beter aanbesteden beter communiceren.

Nu op naar de volgende mijlpaal bij de bouw van het nieuwe hoofdgebouw van Radboudumc. Medio 2022 zal het gebouw worden opgeleverd en kan het hoofdgebouw in gebruik worden genomen.

Bron: Radboudumc nieuws

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken