ZRi

De Week van de Circulaire Economie

28 januari 2021

  • sustainable.png

28 januari 2021

‘Een eindige aarde kent geen oneindige hoeveelheid grondstoffen’

Het is bijna zo ver! Van 1 tot en met 6 februari is het de Week van de Circulaire Economie. Ook ZRi doet mee om Nederland een circulaire economie te maken! Duurzaamheid en circulariteit staat bij ons hoog in het vaandel en worden al geruime tijd toegepast in onze projecten. Naar aanloop van de Week van de Circulaire Economie vinden wij het belangrijk hieraan extra aandacht te besteden.

Wij zijn continue bezig met het vergroten van onze kennis als het gaat om circulariteit. Zo heeft onze collega Martijn van Winkelen onlangs de cursus circulair bouwen met succes afgerond! Martijn heeft zich verdiept in verschillende methoden om circulariteit kwantificeerbaar en meetbaar te maken. Hierdoor hebben wij meer inzicht gekregen in alle relevante aspecten van circulair inkopen, zoals de ontwerpstrategieën, milieueffecten, berekeningen (zoals o.a. MPG en LFI) en businessmodellen. Door onze expertise op het gebied van circulariteit continu te verbreden, willen wij de komende jaren flinke stappen zetten naar een circulaire economie.

Wil jij zelf het juiste voorbeeld geven van circulair bouwen? Benieuwd hoe jij concrete invulling kan geven aan dit begrip? Onze adviseurs staan voor je klaar en ondersteunen je graag met het vertalen van jouw circulaire ambities naar concrete acties! Neem contact met ons op en laten we de handen ineen slaan voor een circulaire economie.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken