ZRi

Start Bouw! IKC Muiden

16 maart 2021

  • IKC Muiden.jpg

16 maart 2021

Aan het Kruitpad in Muiden wordt een Integraal Kindcentrum (IKC) gebouwd met 2 bassischolen en een kinderdagopvang. Er wordt een breed aanbod van basisonderwijs en kinderopvang geboden met als motto: samen spelen, samen leren, samen leven. Groothuis bouwgroep is van start gegaan met de bouw van dit onderwijsgebouw! SVP Architectuur is verantwoordelijk voor het industriële ontwerp, Klictet is betrokken als installatieadviseur, Nul25 voor projectmanagement en Breman als installateur. In het kader van duurzaamheid is het IKC Muiden een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG).

ZRi heeft haar steentje bijgedragen om dit schoolgebouw te voorzien van een laag energiegebruik en een gezond binnenmilieu als het gaat om luchtkwaliteit, temperatuur, comfort, licht en geluid. Daarnaast hebben wij tevens de architectenselectie voor de gemeente Gooise Meren verzorgd en de Europese niet-openbare aanbesteding van de (integrale) uitvoeringsopdracht begeleid. Wij wensen alle partners veel succes bij het verloop van dit project.

Voor meer informatie over dit project kunt u terecht bij onze betrokken adviseurs Jorinde Bijpost, Anika Haak en Mark Thijs (ZRi).

 

Afbeelding: Groothuis Bouwgroep

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken