ZRi

Talenten van de toekomst

24 maart 2021

24 maart 2021

Deze maand stond in het teken van de student. Wij hebben deze maand mee gedaan aan drie online bedrijvendagen van verschillende hogescholen en universiteiten. Dat zijn die van de Technische Universiteit Eindhoven, de Technische Universiteit Delft en de Haagse Hogeschool. Dit biedt de studenten, van de opleiding Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijke Ontwikkeling, de mogelijkheid om in contact te komen met het bedrijfsleven. Studenten kunnen de eerste stap zetten voor een stage, een afstudeeropdracht of ze kunnen gewoon een kijkje nemen achter de schermen bij ZRi.

Vandaag zijn we aanwezig geweest bij de Bouwkunde Bedrijvendagen van de Faculty of Architecture and the Built Environment, TU Delft (BAU), georganiseerd door D.B.S.G. Stylos! Onze adviseurs Jorinde Bijpost & Tessa Rouwenhorst zijn in gesprek gegaan met de adviseurs van de toekomst.

Ondanks dat de Bedrijvendagen dit jaar online worden gehouden, is gebleken dat er van beide kanten veel interesse is. Wij zijn blij met de hoge opkomst en hopen dat studenten zich op deze manier goed hebben kunnen oriënteren.

Ga hier naar onze vacatures als je geïnteresseerd bent in een baan of stage bij ZRi.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken