ZRi

ZRi bedrijvenmarkt

13 maart 2021

  • Zri bedrijvendag.jpg

13 maart 2021

Deze maand staat in het teken van de student.

Wij doen deze maand mee aan drie online bedrijvendagen van verschillende hogescholen. Dat zijn die van de Technische Universiteit Eindhoven, de TU Delft en de De Haagse Hogeschool. Dit biedt de studenten, van de opleiding Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijke Ontwikkeling, de mogelijkheid om in contact te komen met het bedrijfsleven. Studenten kunnen de eerste stap zetten voor een stage, een afstudeeropdracht of ze kunnen gewoon een kijkje nemen achter de schermen bij ZRi.

Vandaag hebben wij met veel plezier deelgenomen aan de Bedrijvendag van de Haagse Hogeschool, georganiseerd door studievereniging S.V. Atlantis. Ondanks dat de Bedrijvendagen dit jaar online worden gehouden, is gebleken dat er van beide kanten veel interesse is. Wij zijn blij met de hoge opkomst en hopen dat de studenten zich op deze manier goed hebben kunnen oriënteren. Wij willen S.V. Atlantis bedanken voor het organiseren van dit geslaagde evenement!

Wil jij meer informatie over een stage of baan bij ZRi? Ben jij net afgestudeerd en vind je het ook leuk om uitgedaagd te worden en aan verschillende projecten en specialiteiten te werken? Neem contact op met Anika Haak.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken